Miksi Antaa Anteeksi?

Anteeksianto vapauttaa sinut. Lataa Ilmainen Kirja

Sinä hyödyt valtavasti kun valitset anteeksiannon, ja kaikki sinun ympärilläsi hyötyvät myös. Joko sinun tulee antaa anteeksi muille tai itsellesi, sen tekeminen vapauttaa sinut menneisyydestä ja luo sinulle mahdollisuuden täyttää todellinen potentiaalisi. Anteeksianto sallii sinun irrottautua rajoitetuista uskomuksista ja asenteista. Se vapauttaa henkiset ja tunne-energiasi niin, että voit käyttää niitä luomaan paremman elämän.

Anteeksianto auttaa sinua saavuttamaan jopa hyvin käytännöllisiä ja välittömiä päämääriä. Ehkä haluat paremman työn, ansaita enemmän rahaa, luoda paremman ihmissuhteen, tai asua mukavammassa paikassa. Anteeksianto auttaa sinua saavuttamaan kaiken tämän. Jos et ole antanut anteeksi, silloin osa sisäistä elämänenergiaasi on jäänyt loukkuun kaunaan, vihaan, kipuun, tai jonkinlaiseen kärsimykseen. Tämä loukussa oleva elämänenergia rajoittaa sinua. Se on sama kuin yrittäisi ajaa pyörällä, jossa jarrut ovat osittain päällä koko ajan. Se hidastaa sinua, turhauttaa sinua, ja tekee etenemisen vaikeaksi.Lataa Ilmainen Kirja

Se kaikki mitä et ole antanut anteeksi vaikuttaa valintoihin joita teet, ja asioihin, jotka mielestäsi ovat mahdollisia. Kun opit antamaan anteeksi energia, joka suuntautui alakuloisiin ajatuksiin ja tunteisiin vapautuu, ja voi virrata luomaan elämää, jonka haluat sen sijaan, että se rajoittaisi sinua tai loisi enemmän kärsimystä.

Jos et halua oppia anteeksiantoa hyödyntämään itseäsi, niin opi sitten anteeksianto hyödyntämään muita. Kun opit antamaan anteeksi jokainen, jonka kanssa olet tekemisissä hyötyy. Ajattelusi on selkeämpää ja myönteisempää kuin ennen. Sinulla on paljon enemmän annettavaa, ja nautit enemmän kun voit jakaa sen, mitä sinulla on. Luonnollisesti ja helposti olet ystävällisempi, anteliaampi, ja välität enemmän muista – ponnistelematta saavutat tämän. Sinulla tulee olemaan onnellisempi ja positiivisempi asenne ihmisiin, jotka ovat osa elämääsi, ja kiitokseksi he suhtautuvat sinuun myönteisemmin.

Onko helpompi olla anteeksiantavan kuin anteeksiantamattoman henkilön kanssa? Kyllä, tietysti on. Anteeksiantavan henkilön kanssa on aina helpompi olla kuin anteeksiantamattoman henkilön. Sinun elämänlaatusi riippuu ihmissuhteittesi laadusta. Jokainen elämäsi muoto muuttuu paremmaksi kun opit antamaan anteeksi; joko perheessäsi, työelämässäsi tai seuraelämässäsi. Kun opit antamaan anteeksi kaikki ihmissuhteesi paranevat, koska asenteesi paranee. Ja kun ihmissuhteesi paranevat, niin kaikki elämäsi alueet paranevat myös.

Jos haluat kiivetä taloudellisen runsauden ja menestyksen seuraavalle tasolle, Anteeksianto auttaa sinua saavuttamaan sen. Esimerkiksi jos haluat enemmän rahaa elämääsi sinun tulee olla varma, että et kadehdi henkilöitä, joilla on enemmän rahaa kuin sinulla. Henkilöt, joilla on enemmän rahaa kuin sinulla, ovat juuri heitä, jotka voivat auttaa myös sinua saamaan enemmän rahaa. Jos, kuten jotkut henkilöt, sinä kadehdit ”rahallisia ihmisiä”, he eivät pysty auttamaan sinua, koska et ole avoin heille, vaan olet täynnä kateutta. Samalla tavoin, jos sinulla on positiivinen asenne henkilöihin, jotka ovat menestyksekkäämpiä kuin sinä (hymyilet heille ennemmin kuin mulkoilet heitä) he näkevät sinut lähestyttävänä, ja todennäköisesti haluavat työskennellä tai seurustella kanssasi. Lataa Ilmainen Kirja

Jos haluat paremman työn, ja ansaita enemmän rahaa, niin positiivinen asenne työpaikkaasi, esimieheesi, virkatovereitasi ja asiakkaitasi kohtaan auttaa valtavasti. Henkilöt, joilla on positiivinen, avulias asenne erottautuvat missä tahansa tilanteessa. Et voi koskaan menestyä järjestössä, jonka et halua menestyvän, koska et tee parastasi. Jos et anna parastasi tekemällä niin hyvän työn kuin pystyt, silloin et voi vastaanottaa parasta jonka voisit saada. Anteeksianto auttaa sinua saamaan asenteen, joka tekee sinusta menestyksekkään työssäsi.

Itselleen anteeksiantamisen oppiminen on myös erittäin tärkeätä. Itsesi vahingoittaminen kieltäytymällä antamasta itsellesi anteeksi, vahingoittaa myös muita. Jos et anna itsellesi anteeksi, silloin rankaiset itseäsi kieltämällä itseltäsi hyvät asiat elämässä. Mitä enemmän kiellät itseltäsi sitä vähemmän sinulla on antaa. Mitä vähemmän sinulla on annettavaa sitä vähemmän voit hyötyä muista ympärilläsi. Kun lopetat rajoitukset siitä, mitä voit vastaanottaa, silloin lopetat rajoittamasta sitä, mitä voit antaa. Jokainen hyötyy kun annat itsellesi anteeksi, sillä silloin sallit enemmän hyvää elämääsi, ja sinulla on paljon enemmän jakamista.

Kun annat anteeksi sinusta tulee parempi aviomies tai aviovaimo, parempi oppilas tai opettaja, parempi työntekijä tai työnantaja, ja sinusta tulee parempi vanhempi tai lapsi. Kun annat itsellesi anteeksi olet avoimempi menestykselle millä tahansa tavalla, jolla on merkitystä sinulle. Kun opit antamaan anteeksi sen, mikä näytti mahdottomalta ei ainoastaan muutu mahdolliseksi, vaan saattaa tulla jopa helposti saavutettavaksi.

Jos olet uskonnollinen, tai henkisyyteen taipuvainen, niin anteeksiannon käytännöllisten tapojen oppiminen voimistaa ja syventää uskontoasi tai henkisyyden harjoittamistasi. Se auttaa vapauttamaan sinut syyllisyydestä, että et ole yhtä ”hyvä” kuin sinun pitäisi olla, koska se auttaa sinua tulemaan sellaiseksi henkilöksi, jonkalainen haluaisit olla. Anteeksiannon harjoittaminen vahvistaa sisäistä hyvyyttä niin, että se tulee aktiivisemmaksi elämässäsi. Et ole luonnollisesti taipuvainen tekemään asioita, joita tietääksesi sinun ei tulisi tehdä, mutta et ole pystynyt pysäyttämään itseäsi tekemästä niitä. Alat tehdä enemmän asioita, mitä sinun tulee tehdä, mutta et ole saanut itseäsi tekemään niitä.

Anteeksiannon oppiminen voi ainoastaan auttaa sinua; se ei voi vahingoittaa sinua. Lataa Ilmainen Kirja

Anteeksianto on erittäin käytännöllinen ja hyödyllinen. Siinä ei ole mitään epäselvää tai epäkäytännöllistä. Anteeksianto vapauttaa sinut. Kun opit antamaan anteeksi monet ongelmat (jopa terveydelliset ongelmat) häviävät vähitellen. On kuin voisit katsoa elämääsi ylhäältä käsin ja nähdä helpoimman tavan päästä sinne, missä haluat olla. Elämä avautuu edessäsi. Uusia mahdollisuuksia ilmaantuu aivan kuin tyhjästä. Onnellisia sattumia tapahtuu, jolloin tapaat juuri oikean henkilön oikeaan aikaan. Saat ideoita ja vastauksia juuri silloin kun tarvitset niitä. Ystävä saattaa sanoa jotakin, tai avaat kirjan tai lehden, tai saatat sattumalta kuulla keskustelun, mikä antaa sinulle juuri sen, mitä olit etsimässä. Miksi näin? Koska harjoittamalla anteeksiantoa olet avoimempi elämän hyvyydelle niin, että hyvyys voi helpommin löytää tiensä sinuun.

Kun opit antamaan anteeksi, sinussa piilevät käyttämättömät kyvyt tulevat esiin, ja huomaat olevasi paljon voimakkaampi ja kyvykkäämpi henkilö kuin ennen kuvittelit. Ne osat sinua, jotka eivät voineet menestyä anteeksiantamattomuuden hedelmättömässä maassa, alkavat kasvaa. Voit alkaa päästää irti kamppailusta ja ponnistelusta. Löydät helpomman virran ja elämä tulee olemaan paljon miellyttävämpi ja nautittavampi. Jos tämä kaikki kuulostaa liioitetulta, niin anna sen olla niin nyt. Harjoittele yksinkertaisesti Anteeksiannon Neljää Askelta, jotka löydät näiltä sivuilta ja tulet olemaan hyvin iloinen siitä, että teit sen.

Written by: William Fergus Martin

Lataa Ilmainen Kirja

Neljä Askelta Anteeksiantoon

Neljä Askelta Anteeksiantoon PDF

Voimakas tie vapauteen,

onneen ja menestykseen

William Fergus Martin

ISBN: 978-1-942573-94-4